Tom Gates. Úžasný deník. Všechno je fakt šílený!. - Pichon, Liz (Tom Gates, 2012)
Můj život se tak trošku zkomplikoval a můžou za to dobré i špatné zprávy.Ty dobré:1. Přihlásili jsme Derekova psa Kohouta na místní výstavu, takže (pro změnu) nesmrděl a byl čistý.2. Moje skvělé zpívání přivádí Delii k šílenství... jen tak dál!O-ou, teď ty špatné:3. Babička Mavis chce něco uvařit na moje narozeniny. To bude totální katastrofa!4. Marcus Meldrew mě v jednom kuse štve, protože je strašlivý tanečník.