Melodie, hudební víla - Meadows, Daisy (Duhová kouzla, 2011)
Vánoční víla Cesmínka se tolik snažila dodat letošním Vánocům le sk, ale zlomyslný Servác Mráz ukradl Santa Clausovy saně plné dárk ů. Bez saní hrozí, že Vánoce budou zkažené. Královna víl znovu zav olá do Pohádkové říše na pomoc Ráchel a Kristýnu, aby Cesmínce pom ohly saně najít. Podaří se jim zachránit Vánoce?