Hostinec - Stagg, Julia (Domino, 2011)
V laskavém a vtipném příběhu autorka popisuje svérázné obyvatele malého městečka, jejich propletené vztahy, zásadové postoje i nezlomné zvyky. To vše je okořeněno anglickým nadhledem, suchým humorem a osobním prožitkem.