Modrý kruh - Jones, Elanor (Pony Club, 2009)
Pro Tinu Robertsovou a jejího milovaného bělouše Fantoma je život řetězem příjemných událostí. Ale jen do dne závodů v městečku Dixon Green. Po triumfálním vítězství přichází noční můra...