Poselství z Věčnosti. - Morgan, Marlo (Práh : Knižní klub, 1998)
Román z prostředí australského vnitrozemí. Hlavními hrdiny jsou domorodá dvojčata - bratr se sestoru, kteří byli po narození odebráni matce a jejichž osudy vypráví autorka s nesmírným zaujetím a s důvěrnou znalostí prostředí.