Hvězdný ostrov : Talismanky. - Adams, Georgie (Talismanky, 2013)
V království Karismy se ztratilo třináct vzácných a kouzelných stříbrných talismanů. Sezamka Dobrá po nich bude spolu s ostatními talismankami pátrat. Talismankou můžeš být i TY! Sezamka s Magdou zpozorují padající hvězdu a v tu chvíli se zase zčistajasna ocitnou v Karismě, kde pokračují ve svém pátrání.