Doktorka Kateřina. První pomoc - Amrein, Nicole (Klokan, 2009)
Doktorka Kateřina se stane svědkyní ošklivé dopravní nehody, při níž se těžce zraní světoznámá operní pěvkyně Mara Milani. Mladé lékařce se sice podaří pacientku zachránit, ohrožen je však její hlas. Kateřina ví jen o jednom chirurgovi, který dokáže zpěvačku uzdravit bývalý přítel Chris. Ten je ale do Kateřiny stále zamilovaný a snaží se překazit její nový vztah s Brunem...