Práce se dřevem. kompletní obrazový průvodce technikami - Forrester, Paul, 1944- (Slovart, 2011)
Ucelený úvod do práce se dřevem, který krok za krokem seznámí se základními postupy - řezání a opracování dřeva, spojování či konečná úprava. Ukázky odborných postupů při dýhování, řezbářství a soustružení dřeva