Bludiště lásky : cesta za snem urozené panny Barbory z Jivnice - Denková, Melita, 1951- (Klokan, 2011)
Historický román pro ženy. Mladinká Barbora z Jivnice se vzpírá domluvenému sňatku s hrabětem Kristiánem, proto se rozhodne utéct z rodného hrádku za svou první láskou, bratrancem Danielem.