Příroda kolem nás : dětská ilustrovaná encyklopedie - Cancio Barón, Eloísa (SUN, 2012)
Obrázkový průvodce přírodou: řeky, zvířata, rostlinná říše, krajina, počasí. O tom všem, ale také o mnoha dalších tématech se dočteš v této knížce.