Dar odpuštění : magické setkání s Donem Miguelem Ruizem - Clerc, Olivier, 1961- (Dybbuk, 2011)
Olivier Clerc odjel v roce 1999 do mexického Teotihuacánu, aby se zúčastnil Donem Miguelem vedeného týdenního semináře. Krátký čas strávený s toltéckým mudrcem pro něj byl radikálně transformujícím zážitkem, který vyústil v napsání této útlé, praktické knížky, přeložené již do pěti jazyků. V ní Clerc představuje jedinečnou toltéckou techniku, která pomocí lehké a jednoduché metody pomůže praktikujícím překonat potíže při odpouštění těm, kdo nám udělali něco zlého. Tím, že zbaví srdce hněvu a nenávisti, umožní nalézt konečnou úlevu – zajistí, aby osvobozeným srdcem znovu volně proudila láska a životní energie.