Vánoční dobroty - Milan, Peter S., 1961- (Šikovné ruce, 2013)
Advent je zase tady. Sněhové vločky tančí nad krajinou, mráz vykreslil v oknech překrásné ledové květy. Dozajista cítíte i vůni vánočního punče. Určitě si vzpomínáte, kdy jste našla pod stromečkem svou první panenku. Vánoce jsou časem rozzářených a natěšených dětských očí, dopisů Ježíškovi, ale také dobou s vůní vanilky a jehličí. Zastavte svůj chvatný krok a pojďte si je užít se svými dětmi. Věnujte jim čas a pusťte se do přípravy vánočního cukroví. Určitě vám rády a s nadšením pomohou. Možná jim to nepůjde tak rychle od ruky, ale pravě takto prožité vánoční chvíle budou pro ně i pro vás nejkrásnější.