Příběhy francouzských zámků - Benzoni, Juliette (Brána, 2013)
Francie je poseta tisíci zámky, svědků její minulosti. Zámky vznešené, pohádkové, venkovské, romantické či ďábelské - všechny jsou poznamenány příběhem lásky nebo smrti, válečné události nebo neuvěřitelného dobrodružství. Kolují o nich zkazky a legendy. Autorka vypráví nejpoutavější příběhy světoznámých zámků ...