Spálil jsem Adolfa Hitlera : vzpomínky Hitlerova osobního řidiče - Kempka, Erich (Víkend, 2013)
Autor se v knize omezuje výhradně na bezprostřední osobní zážitky s Hitlerem a nezmiňuje se o politicko-společenském kontextu ani neuvažuje o ideologii a válce.prostě vypráví o tom, co prožil.