Prarodiče, rodiče a vnoučata : o emočních, vztahových a komunikačních úskalích - Cesari Lusso, Vittoria (Portál, 2011)
Příchod dětí přináší do rodiny změny nejen v životě rodičů, ale i prarodičů. Vitoria Cesari Lusso je francouzská psycholožka a autorka řady psychologických knih o vztazích mezi těmito generacemi.