Jedenáctá rozhodne - Patterson, James 1947- (Klokan, 2013)
Jedenáctá kniha série Ženský vyšetřovací klub (volně navazuje na "První musí zemřít", "Druhá šance", "Každý třetí den", "Čtvrtý v pořadí", "Pátý jezdec", "Šestý cíl", "Sedmé nebe", "Osmé doznání", "Devátý soud" a "Desáté výročí"). Když je nemilosrdně zavražděn milionář Chaz Smith, zjistí Lindsay Boxerová, že vražedná zbraň je totožná s tou, kterou někdo vzal ze skladu důkazních materiálů na jejím oddělení. Vrahem může být kdokoliv - dokonce i její nejbližší přítel...