Šťastná máma : 10 tajemství spokojeného mateřství - Francis, Meagan (Noxi, 2014)
Autorka, matka pěti dětí, v knize prozrazuje 10 překvapivě jednoduchých tajemství jak se stát šťastnou mámou. Tento revoluční a vtipný pohled na rodičovství je přínosný jak pro dítě, tak pro rodiče. V knize najdete spoustu užitečných rad, nezbytných ve chvílích, kdy už nevíte kudy kam.