Dračí oči. Čarodějka - Hlaváčková, Kristina (Fragment, 2014)
Fantasy. Princezna Elena chce bojovat po boku bratrů a prožívat velká dobrodružství. Osudové setkání s rudým drakem Ašrakem změní malé princezně život. Musí opustit svůj domov a odjet k elfům do kouzelného lesa, kde se má naučit ovládat a hlavně skrývat magii, která jí koluje v žilách.