Můj život s rybami - Vágner, Jakub, 1981- (Knižní klub, 2012)
Jakub Vágner je proslulý český sportovní rybář, držitel mnoha světových rybářských rekordů. Pro splnění svého snu - zmapování největších a nejvzácnějších sladkovodních ryb naší planety - procestoval kromě Antarktidy všechny kontinenty. Jeho dobrodružná cesta za životní vášní začala zásadním životním rozhodnutím - přerušením nadějné hudební i atletické kariéry. Přes krušné začátky umývače nádobí v Austrálii se Jakub dostal až do prestižních televizních pořadů, a dokonce se stal sám jejich tvůrcem.