Drby z dívčích záchodů : blogtastický román pro všechny holky - Cooper, Rose (Barbara Rose), 1978- (Mladá fronta, 2014)
Sofia Beckerová není zrovna nejoblíbenější holka na Middlebrookské střední a dost ji to trápí. Proto má také spadeno na Miu St. Claire, která představuje pravý opak - bohatá, oblíbená dívka, obklopená kamarádkami. A samozřejmě má Sofia i svou tajnou lásku - spolužáka Andrewa, který jí něžně přezdívá Blívie. Všechny své postřehy a poznámky si Sofia zapisuje do tzv. předblogovacího zápisníčku a doplňuje spoustou vtipných ilustrací. Vede rovněž školní blog, kde informuje hlavně a zejména o nejnovějších drbech, zaslechnutých na záchodě.