Jenom ponožky nestačí : --pokud je to všechno, co máte na sobě - Lowery, Mark (Argo, 2014)
Dojemně komický příběh o dospívání pro všechny, kdo přežili pubertu. Život Michaela Swarbricka je v troskách. Jeho kámoš ho zatáhl do skandálu s dívčí šatnou, starší bratr chodí s holkou jeho snů a když se jednou Michael vrátí dřív domů, zjistí, že z jeho rodičů se stali vyznavači nudismu a máma kvůli tomu dokonce strávila noc v base! A víte, co je výsledek tohohle řetězce nešťastných příhod? Podle učitelů má Michael problémy a tak mu naordinují pravidelná sezení se školní poradkyní a rádobypohodovým" psychoušem". Tohle se prostě nedá přežít!