Prorok. - Stevens, Amanda (Euromedia Group k.s. - Knižní klub, 2014)
Tam venku je stále Zlo. Hledá Hřbitovní královnu... Restaurátorka starých hřbitovů Amelia Grayová vídá od svých devíti let duchy. Aby se před nimi chránila, musí dodržovat pravidla, která jí v dětství vštěpoval otec. Jenomže teď je všechny porušila, a otevřela tak dveře do neznáma. Dveře, za nimiž číhá Zlo. Když duch mrtvého policisty žádá mladou dívku, aby mu pomohla najít jeho vraha, Amelia ani zdaleka netuší, co všechno najde v milovaném rodném Charlestonu, kam ji zavede její pátrání. Jak si jen mohla nevšimnout, že v tomto napohled líbezném městě na americkém Jihu doposud bují a kvete čarodějnictví, kořenářství a magie? Aby toho nebylo málo, Amelia se znovu se setkává s Johnem Devlinem, mužem, kterého měla milovat jen platonicky a zdálky. Ocitá se tak před volbou, jež jí s definitivní platností změní život jednou provždy - bude se řídit otcovými pravidly, aby udržela sebe i Johna v bezpečí, anebo podlehne touze svého srdce?