Léto na táboře - Calonita, Jen, 1973- (Klokan, 2014)
Proč si jenom Samina nejlepší kámoška musela zrovna před prázdninami najít kluka! Aby Sam nemusela celé léto poslouchat jejich zamilované vrkání, přihlásí se na tábor. Jenže tam ji čekají nástrahy v podobě primadony Ashley, dívčího idola Huntera a pohodáře Colea.