Dvanácté zlo - Patterson, James (Klokan, 2014)
Výstřední profesor angličtiny má živé noční můry o vraždě, o níž tvrdí, že je skutečná. Nikdo mu nevěří - až do chvíle, kdy dojde k brutální střelbě, která jeho popisu odpovídá do posledního detailu. Případ se zdá jasný: hlavním podezřelým z vraždy mladé ženy je její přítel, ale platí to jen do doby, než tělo záhadně zmizí z márnice.