Holky, dneska vařím já! - Wheatley, Abigail, 1974- (Svojtka & Co., 2014)
V této knize jsme se snažili nabídnout jednoduché a osvědčené recepty na nejrůznější pochoutky, které budou děvčata ráda připravovat. Je tu něco pro každou příležitost, od menších občerstvení při večírcích až po vydatné pokrmy a samozřejmě také spousta sladkých dobrot. Takže se, děvčata, pusťte do vaření podle jednoduchých receptů, popsaných metodou krok za krokem, a připravte pro své přátele a kamarády koláčky, sendviče, dortík, malé pizzy, čokoládový krém i mnohé další pochoutky.