Kluci, dneska vařím já! - Wheatley, Abigail, 1974- (Svojtka & Co., 2014)
V této knize se kluci dozvědí vše, co budou potřebovat, než se pustí do vaření, a najdou v ní více než 40 jednoduchých receptů popsaných krok za krokem.