Londýn - Filou, Émilie (Lonely Planet, 2014)
Úžasné zážitky, inspirativní fotografie, informace o aktivitách a nejzajímavější místa, užitečné tipy na cestu a nejlepší navrhované trasy vám dávají možnost sestavit si cestu podle vlastních představ. Autoři pro vás odhalují skrytá místa, čímž vám pomáhají zažít něco jedinečného a neopakovatelného. Průvodce dále obsahuje celobarevné mapy, 3D ilustrace největších památek + gastronomický průvodce čtvrtěmi, dějiny, umění, hudba