Praktická cvičení podle čínské medicíny - Cardoza, Steven, 1952- (Alpress, 2014)
Potvrdilo se, že pomocí metod čínské medicíny lze dosáhnout pevného zdraví i dlouhověkosti. Osvědčené cviky pro každého bez ohledu na věk či zdravotní stav se opírají o principy akupresury, jógy a dalších starých technik. Obrazový průvodce, srozumitelné instrukce a sestavy cvičení na míru při různých nemocech dělají tuto knihu lákavou a mimořádnou