Čarodějky z jezdecké školy. Sázka na vítěze - Kessel, Carola von (Čarodějky z jezdecké školy, 2014)
Také bys chtěla chodit do školy, kde budeš jezdit na koni a čarovat? Vítej na Koňském hrádku!Blíží se léto a Julu, Miki, Janu a Francisku čeká jezdecký závod. Jejich soupeřkám se však podařilo získat seznam soutěžních úkolů a tajně na ně trénují. Při jedné tréninkové vyjížďce holky objeví drůbežárnu, ve které chovají tisíce slepic namačkaných v mrňavých klecích. S tím se přece musí něco udělat - a to hned! Jejich záchranná akce začne neuvěřitelným vajíčkovým kouzlem. Podaří se jim slepičky zachránit? A jak asi dopadne závod? Čarodějky z jezdecké školy - 4. díl dobrodružného čtení pro holky, kterým kouzla nejsou cizí.