Detektiv Klubko. Zločinec z modrého pokoje.. - Scheffler, Ursel (Detektiv Klubko, 2014)
Přichystali jsme pro vás už šestý soubor oblíbených kriminálních případů s hlavním hrdinou detektivem Klubkem. Tentokrát si přečtete svižně a s jemným humorem napsané příběhy o krádeži uměleckého díla, pokusu o vraždu, rafinované loupeži diamantů a sňatkovém podvodníkovi. Všech třináct případů opět hravě a bravurně vyřeší detektiv Klubko, i když i on se tentokrát stane obětí jednoho neuctivého zlodějíčka, a to dokonce právě na konferenci těch nejlepších kriminalistů světa. Ani na konci těchto příběhů nebudou chybět hádanky pro bystré čtenáře.