Jdi za svým srdcem - Cartland, Barbara, 1902-2000 (Baronet a.s., 2013)
Když se slečna Draycottová rozhodne sáhnout si na život poté, co odhalí zradu muže, jemuž dala své srdce, její přítelkyně Rosina Clarendonová přísahá, že se pomstí. Rozhodne se, že ona sama nebude důvěřovat žádnému muži - včetně sira Johna Crosbyho, člena parlamentu, jehož tajně miluje už od dětství. Když o něco později Rosina vstoupí mezi londýnskou smetánku, ocitne se ve víru společenských událostí. Její otec, sir Elroy Clarendon, by se mohl stát ministrem příští vlády - pokud ovšem jeho strana vyhraje volby, které se kvapem blíží. Rosinina nová přítelkyně, lady Doreen, dcera hraběte z Blakemore, se dívce svěří, že má tajného ctitele. K Rosininu zděšení se ovšem ukáže, že onen tajemný muž není nikdo jiný než Arthur Woodward, muž, jehož zrada zlomila srdce slečně Draycottové. Rosina se rozhodne Woodwardovi postavit - vlastní totiž dopisy, jež jeho zradu odhalují. Sir John se nejprve rozhodne ji od tohoto záměru odradit, když ho však dívka neuposlechne, začne ji chránit. Podaří se mladému páru zachránit lady Doreen a zabránit dalším zradám a úkladům, které má Woodward v plánu?