Případ pro Tebe a Klub Tygrů.. - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2014)
Luk s Biggi doprovázejí Patrika, kamaráda z Klubu Tygrů, na hory, kde se má zúčastnit juniorských závodů v jízdě na snowboardu. Zatímco on pilně trénuje, užívají si zbylí Tygři zimních radovánek. Na okraji sjezdovky náhodně objeví podivné stopy ve sněhu, které mohou pocházet jedině od yettiho. Je to první záhada, na kterou narážejí a další na sebe nenechají dlouho čekat. Kolem nich se děje něco zlého a nekalého. Podaří se jim přijít věci na kloub a zabránit nejhoršímu?