Jednoho dne, možná-- : román - Graham, Lauren, 1967- (XYZ, 2014)
Píše se únor roku 1995 a Franny, která už v New Yorku bude skoro tři roky, stále pracuje jako servírka. Jednoho dne, možná je příběh o naději, velkých snech, hledání sama sebe, překročení vlastních hranic, očekáváních, která od života máme. A také o tom nejdůležitějším - o lásce, bez které by to v životě nemělo smysl.