Krvavá mlha - Cornwellová, Patricia, 1956- (Knižní klub, 2013)
Další případ doktorky Kay Scarpettové, volně navazující na Posmrtný přístav. Kay přijíždí do Georgijské ženské věznice, aby se setkala s odsouzenou Kathleen Lawlerovou, biologickou matkou sériové vražedkyně Dawn Kincaidové, a pokusila se zjistit, co vedlo Dawn k tomu, že zabila svého otce, soudního patologa a Kayina spolupracovníka Jacka Fieldinga. Míří sem i Jaime Bergerová, prokurátorka a partnerka Kayiny neteře Lucy, aby prošetřila případ jiné dívky, obviněné z vyvraždění rodiny místního lékaře. Kathleen brzy poté za záhadných okolností umírá. A Jaime najednou nikomu nezvedá telefon.