Blázen do koní. Zpátky do sedla. - Helidoniotis, Kathy (Klokan, 2014)
Ash chodí na brigádu, v klubu se stará o dva koně, a když se dozví o soutěži ve westernovém ježdění, je přímo nadšená. Jenže se to musí nejdřív naučit. Kolotoč všeho, co se kolem ní děje, jí najednou přerůstá přes hlavu. Radost i starost jí způsobí nejlepší kamarádka Jenna, která má přijet, ale především jeden dopis, který je neuvěřitelně těžké otevřít.