Filín Fidla a prokletí vidličkáře - Bass, Guy (Slovart, 2014)
Filín Fidla se bojí úplně všeho... Kromě strašidel, která se schovávají u něho v pokoji! Filín udělal obrovskou chybu. Vynalez přístroj tak ohromující protivšechnosti, že se ho sám neodvažuje použít. Nežli ho však stihne zneškodnit, vynález je ukraden záhadným stvořením z půdy - Vidličkářem! Dokáže Filín se strašidly vyrvat přístroj z Vidličkářových ďábelských spárů dřív, než se netvor pokusí zničit svět... nebo ještě něco horšího?