Sestra a sestřička - Váňová, Magda, 1954- (Šulc - Švarc, 2014)
Když bylo starší Haně jedenáct let, pořídili si rodiče jako záchranný pás svého rozpadajícího se vztahu Ester, ale ani tím se jim manželství vylepšit nepodařilo. Divoká Ester, která si odmalička uměla vynucovat pozornost dospělých, starší sestru často otravovala. Snad právě proto se Hana bezmezně zamilovala do Dominika, který ji však cynicky podvedl a využil k vlastnímu obohacení. Vztah sestry a sestřičky se změní až v době, kdy do života dospělé Ester vstoupí stejný muž - Dominik. V následujících dramatických událostech sehraje důležitou roli Hanin dlouholetý snoubenec i temná Dominikova minulost. Tehdy se vztah Ester a Hany ještě víc zkomplikuje, ale pouto, které mezi nimi vždycky existovalo, je natolik silné, že přes všechny neshody, životní klopýtnutí i cílené podrazy k sobě znovu naleznou cestu.