Pokerové peklo ; Trojka na stopě. Pokerové peklo. - Sonnleitner, Marco (Trojka na stopě, 2011)
Když se Justus, Petr a Bob pokusí pomoci muži, jenž byl na poště přepaden a okraden o peníze, ocitnou se v nebezpečém podsvětí Čínské čtvrti. Náhodou se dostanou na stopu pokerového doupěte. A pak se stane, co se nikdy stát nemělo ...