Čtyřnohý zachránce ; Týna a Pony. Čtyřnohý zachránce - Boehme, Julia Boehme, Julia, 1966- (Týna a Pony, 2010)
Prožijte další vzrušující dobrodružství s Týnou a jejím milovaným poníkem. Na prázdninách u Severního moře na vaši oblíbenou dvojici čekají neopakovatelné dny plné slunce, ale i napětí. Nový titul z edice Týna a Pony