Požehnáni ti, kdož žízní : román s Hanne Wilhelmsenovou - Holtová, Anne Holt, Anne, 1958- (Jota Nord krimi, 2013)
Syrová a velmi autentická kriminálka ze současného Norska. Napadlo vás někdy, co dělá po nocích váš sympatický soused?