Vytoužená chvíle - Lowell, Elizabeth Lowellová, Elizabeth (Klokan, 2014)
Ostřílený detektiv Tanner Davis vyšetřuje smrt svého strýce a v pátrání mu pomáhá Shaye, která tělo starého přítele našla. Kdosi velmi nebezpečný si myslí, že Shaye něco viděla - a právě to něco ji může stát život. Plně si to uvědomuje i Tanner, jemuž dívka přirostla k srdci a který s jistotou ví, že by pro ni neváhal položit vlastní život .