Žhavá zóna ; Žhavá zóna.. - Quick, Amanda Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2015)
Harmonie je svět plný záhad a jednou z nich je i ostrov Rainshadow. Přímo pod povrchem skrývá bludiště katakomb nebezpečné tajemství... Halloween - se svými radostmi i starostmi - je pro každého prachového králíčka jako splněný sen. Jen se zeptejte Lylea, oddaného parťáka Sedony Snowové. Pro Sedonu je to však období plné nočních můr. I když jí nová práce správkyně malého hotýlku a restaurace na Rainshadowu pomáhá zapomenout na tragickou minulost, bizarní katastrofa v katakombách přivede do jejího podniku partičku neurvalých lovců duchů. Na ostrov navíc dorazí Sedonin bývalý s tím, že ji chce získat zpátky, právě když se o ni silně zajímá jeden z nově příchozích - Cyrus Jones, který je novým šéfem Bratrstva ve městě. Se Sedonou má vlastní úmysly, ale i ty nejpropracovanější plány se nemohou měřit s vášní, která se na Rainshadowu rozhoří..