Mlsná štika a jiné příběhy : bajky podle Ezopa, La Fontaina a Krylova - Vít, Arnošt Vít, Arnošt, 1920- (Mladá fronta, 2015)
Tato knížka je opravdu jiná - pro děti a zároveň od nich. Protože autor převyprávěk stovky bajek od slovutných bajkařů právě pro děti, které je pak samy ilustrovaly