Simpsonovi. : komiksová dupárna - Groening, Matt, 1954- (Světové komiksy česky, 2014)
Nenechte se zmást venkovskou obálkou, rozhodně se nikam ze Springfieldu stěhovat nebudeme. Právě naopak, Homer se celé město rozhodne ovládnout, když začne kandidovat na starostu. No, na poměry české politiky by to byl pořád ještě hodně obstojný kandidát, ale jestli si poradí proti proradnému Quimbymu, to není jisté. Zato je jisté, že když začne řídit chlapeckou kapelu, bude to hit! Alespoň pro jeho peněženku. Ovšem ani Bart nezůstane pozadu, když začne fušovat do novinařiny a vyvolá ve městě paniku (což je ostatně hlavním smyslem novinařiny)... a do toho Homer vyhraje v kartách Smitherse!