Bestie - Dán, Dominik Dán, Dominik, 1955- (Slovart, 2015)
Detektivní příběh inspirovaný skutečnou událostí, případem sériových vražd žen v různých evropských městech, páchaných jedním pachatelem v 80. a 90. letech 20. století