Na večírku - Viewegh, Michal (Česká povídka, 2015)
Povídky o večírcích a oslavách. Dvě dvojice sedí v baru a baví se o sexu v povídce Michala Viewegha. Na večírek v masce upíra se chystá hrdinka příběhu Petry Soukupové. O tom, že pohřební hostina se může změnit v pranici, píše Hana Lasicová. Téměř demolicí bytu končí pánská jízda Jaroslava Rudiše..