Klíč k českým hřbitovům - Kovařík, Petr (Mladá fronta, 2013)
Netradiční kulturněhistorický průvodce po hrobech významných jedinců české historie a kultury i po významnějších hřbitovech či pohřebištích českých krajů. Pozornost je věnována především hrobům umělců, vědců, politiků a dalších historických osob