Sedm svateb a jeden rozvod ; Sedm svateb a jeden rozvod - Viewegh, Michal; Tučková, Kateřina (Česká povídka, 2014)
Do jisté míry to přestává platit, přesto ale bývá den svatby jedním z nejdůležitějších v životě většiny lidí. A nic na tom nemění, že leckdy neprobíhá tak romanticky, jak by si zejména ženy představovaly. Cosi tuší, ale kvůli výpadkům paměti neví kdy, kde a hlavně koho si má vzít hrdina knihy Michala Viewegha. O nabídce k sňatku, která se neodmítá, píše Kateřina Tučková. Mezi rozumem a citem se rozhoduje nevěsta Petry Soukupové. Barvitě a se smyslem pro humor líčí svatební den Hana Lasicová.