Velká bylinková lékárna - Tomsky, Jan (Vašut, 2015)
Příroda nás obdarovává mnoha rostlinami, které prospívají našemu tělesnému i duševnímu zdraví. Lékárníci z nich odedávna vyráběli účinné přípravky. I dnes můžeme z těchto starých vědomostí těžit