Havel - Žantovský, Michael Žantovský, Michael, 1949(15.5.)Pardubice- (Argo, 2014)
Václav Havel pohledem M. Žantovského. Oba muži dlouhá léta úzce spolupracovali, pojilo je blízké přátelství a politický i kulturní odkaz Václava Havla Michael Žantovský dodnes rozvíjí jako diplomat. Autor vnímá Havlův život, literární dílo a politické působení s kritickým odstupem, s maximální možnou objektivitou a odbornou erudicí